ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКомунальників обклали штрафами

Комунальників обклали штрафами

Підприємства-монополісти комунальної галузі пройшли перевірку Нацкомпослуг. Загальна сума накладених штрафів складає майже 150 тис. грн..

Протягом жовтня 2013 року Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, перевірила 8 підприємств у сфері теплопостачання, водопостачання та водовідведення. За результатами перевірок накладено штрафних санкцій у сумі 145 тис. грн. Про це «Україні Комунальній» повідомли у прес-службі відомства.

 Зокрема, перевірки відбулися на таких підприємствах: ДП «Одеська залізниця» - штраф у розмірі 30 тис. грн., КП «Тернопільводоканал» - штраф у розмірі 15 тис.  грн., КП «Тепломережа» (Донецьк) - штраф у розмірі 20 тис.  грн,  КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» - штраф у розмірі 15 тис.  грн.,  МКП «Дніпропетровські міські теплові мережі» - 20 тис. грн., ПАТ «ДТЕК Західенерго» (Львів) – 15 тис.  грн, ПАТ КП «Черкасиводоканал» - 15 тис.  грн..

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, найбільша кількість фактів правопорушень у сфері житлово-комунального господарства прокуратура виявила при встановленні тарифів.

«Найбільші збитки громадяни отримали у місті Києві. Саме в столиці поновлено права понад 200 тис. громадян, їм відшкодовано майже 4,3 млн грн», - заявила начальник головного управління захисту прав і свобод громадян та інтересів держави, протидії корупції та злочинності у сфері транспорту Генеральної прокуратури Ірина Зарубинська.

 
Коментарі (0)