ГоловнаНовини ЖКГПодіїДиректор Євробачення Йон Ола Санд: «Україна готова до проведення конкурсу»

Директор Євробачення Йон Ола Санд: «Україна готова до проведення конкурсу»

Виконавчий директор конкурсу Євробачення Йон Ола Санд вчора заявив про готовність до проведення пісенного конкурсу у травні в Україні.
Виконавчий директор конкурсу Євробачення Йон Ола Санд вчора заявив про готовність до проведення пісенного конкурсу у травні в Україні.
 
"Питання, які були впродовж семи-восьми місяців, були вирішені, і я з гордістю повідомляю, що ми повністю готові до проведення конкурсу в травні", - сказав він.
 
Додамо, під час щорічної зустрічі голів делегацій країн-учасниць Євробачення, яка пройшла у Києві, представники цих країн відвідали головну арену травневих шоу – Міжнародний виставковий центр, познайомилися з командою організаторів, а також провели робочу зустріч, під час якої ознайомилися з основними аспектами підготовки до Євробачення-2017.
 
Також, виконавчий директор Євробачення Йон Ола Санд, повідомив у Twitter, що Європейська мовна спілка не має претензцій до російської делегації на пісенний конкурс "Євробачення-2017", фінал якого відбудеться у Києві в травні. 
 
"Зі сторони Європейської мовної спілки претензій до російської делегації немає, справа за рішенням української влади", - цитує Йон Ола Санда журналістка.
 
Півфінали 62-го за ліком пісенного конкурсу відбудуться 9 та 11 травня. Фінал Євробачення-2017 – 13 травня.
 
Україна виступить під 22-м номером у фіналі Євробачення-2017. 
 
Коментарі (0)