ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняДля деяких споживачів знизять ціни на газ

Для деяких споживачів знизять ціни на газ

«Нафтогаз» з наступного року знизить ціни на природний газ для деяких споживачів. Зокрема, в залежності від умов оплати та обсягів закупівлі, «блакитне» паливо здешевшає для промисловості, бюджетних та інших організацій.
НАК «Нафтогаз України» з 1 січня 2016 року знизить ціни на природний газ для промислових споживачів, бюджетних та інших організацій. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Компанії.
 
Однак, зазначають у «Нафтогазі» зниження вартості «блакитного» палива залежатиме від умов оплати, обсягів закупівлі та сану попередніх розрахунків споживачів.
 
«В залежності від умов оплати, обсягів закупівлі та стану попередніх розрахунків з «Нафтогазом», ціна газу для цих споживачів складатиме від 5780 до 6398 грн за тис. куб. м (без ПДВ та вартості транспортування). Таким чином, з нового року ціни на газ для промислових споживачів, бюджетних та інших організацій зменшуються порівняно з цінами, що діяли у грудні, на 65 – 76 грн за тис. куб. м в залежності від категорії споживача і умов оплати», - відмітили в «Нафтогазі».
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, головним завданням опалювального сезону залишається зменшення споживання «блакитного» палива теплокомуненерго. Порівняно з минулим роком, в Україні спостерігається економія газу, хоча у деяких областях зафіксовано перебір планових обсягів споживання.
 
Коментарі (0)