ГоловнаНовини ЖКГТранспортДля львівських автолюбителів настають скрутні часи

Для львівських автолюбителів настають скрутні часи

Виконавчим комітетом Львівської міськради затверджено перелік заходів щодо примусового переміщення автомобілів для забезпечення нормального функціонування та життєдіяльності м. Львова

Виконавчим комітетом Львівської міськради затверджено перелік заходів щодо примусового переміщення автомобілів для забезпечення нормального функціонування та життєдіяльності м. Львова.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі міськради.

Як зазначається у повідомленні, для усунення перешкод руху громадського транспорту та запобігання надзвичайним ситуаціям на дорогах працюватимуть евакуатори. 

«Зараз маємо досить чітку позицію держави з цього приводу, було внесено ряд змін у відповідні нормативні акти. Ми цілком свідомі, що роботу евакуаторів на попередньому рівні ми не будемо відновлювати. Транспортний засіб буде переміщуватися лише із метою запобігання надзвичайним ситуаціям або усунення перешкод для руху громадського транспорту. Нам всім відомі випадки, коли неправильно припарковані автомобілі блокують рух трамваїв. В історичній частині міста припарковані автомобілі часто створюють перешкоди для прибирання вулиць у зимовий період. Ми будемо розробляти перелік порушень відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення і перелік випадків, у яких можна здійснювати переміщення транспортних засобів на невеликі відстані», - зазначила начальник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич.

Як зазначила Г.Пайонкевич, в першу чергу, такі заходи будуть застосовувати у центрі міста.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)