ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійДля пенсіонерів подешевшає... вивезення сміття

Для пенсіонерів подешевшає... вивезення сміття

У Харкові самотнім пенсіонерам і сім'ям пенсіонерів за віком компенсуватимуть 50% вартості вивезення твердих побутових відходів

У Харкові самотнім пенсіонерам і сім'ям пенсіонерів за віком компенсуватимуть 50% вартості вивезення твердих побутових відходів.

Таке рішення ухвалили сьогодні, 25 квітня, на сесії Харківської міської ради, інформує прес-служба.

Як повідомила заступник Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан, самотнім пенсіонерам за віком та сім'ям, у складі яких зареєстровані лише пенсіонери за віком, нададуть додаткові соціальні гарантії на послуги з вивезення (перевезення та захоронення) побутових відходів.

Такі соціальні гарантії нададуть шляхом перерахунку грошової компенсації підприємствам, що надають послугу. Перерахунок коштів проведуть у розмірі 50% пільгової знижки в межах установлених тарифів.

Як уточнила Світлана Горбунова-Рубан, для надання 50% пільгової знижки на послуги вивезення сміття пенсіонерам потрібно подати на підприємство, що надає послуги:
- копію пенсійного посвідчення;
- копію паспорта (1, 2, 11-а сторінки);
- довідку про склад сім'ї;
- копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера;
- довідки про доходи пільговиків (за попередні три місяці).

Заступник міського голови наголосила, що 50-відсоткову пільгу надають у випадку, якщо пільговик не користується іншими додатковими соціальними гарантіями за рахунок коштів бюджету Харкова.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)