ГоловнаНовини ЖКГЖитлоДля переселенців з Донбасу готують житло у Запоріжжі

Для переселенців з Донбасу готують житло у Запоріжжі

У Запоріжжі облаштовують будинки для тимчасового проживання переселенців з Донбасу у зимовий період. Поки мова йде про чотири приміщення і гуртожиток по вул. Дослідна станція.

У Запоріжжі виділили чотири приміщення для тимчасового проживання вимушених переселенців з Донецької та Луганської областей у зимовий період. Про це повідомляє прес-служба Запорізької міської ради.

Зокрема, йдеться про приміщення на вул. 40 років Радянської України, Патріотичної, пр. Леніна і Радянський.

«Працівники ДКП «Основа» вже провели обстеження будівель, визначили обсяг та вартість виконання ремонтних робіт, які необхідно завершити до 12 листопада. Фінансування в обсязі 1,422 млн грн передбачене Управлінням Верховного Комісара ООН у справах біженців», - наголошується в повідомленні.

Окрім того, підкреслюється, що для тимчасового проживання переселенців в осінньо-зимовий період міською владою Запоріжжя буде надано гуртожиток по вул. Дослідна станція. Згідно з кошторисом, для приведення приміщення до ладу ДКП «Основа» необхідно 485,6 тис. грн.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в Харкові працюють над реалізацією проекту модульних будинків для вимушених переселенців з Донбасу. Так, вже вибрано ділянку під забудову та готується відповідна документація. Саме селище орієнтовно з'явиться до середини грудня.

 
Коментарі (2)
Ira2
28 Вересня 2014 p. 22:52
Вот интересный факт! А жителей Запорожья спросили хотим ли мы видеть этих уродов в нашей области!? Хотели в Россию вот им туда прямая дорога! Нечего им делать среди нас, этим необразованным особам которым почему то все должны!!!
Михаил1
29 Вересня 2014 p. 10:01
Ну, не все же они там сеперетасты. Есть же те, кто воюет в ВСУ, а семьи куда девать? В Донецке оставить? Хотя конечно и всяких гадов хватает((