ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоДля студентів та аспірантів хочуть будувати житло

Для студентів та аспірантів хочуть будувати житло

Мінрегіон розробляє програму будівництва житла для студентів. Також в планах уряду реконструкція старих «хрущівок».

 Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України розробляє програму для будівництва малосімейок, зокрема - для студентів та аспірантів. Про це повідомив під час ІІ виставкового форуму «Доступне житло» перший заступник голови Комітету ВР з питань будівництва, містобудування і ЖКГ та регіональної політики Володимир Вечерко, пише УНН.

За словами Володимира Вечерко, наразі проробляється програма для будівництва житла для аспірантів та студентів, так звані малосімейки.

«Ми готуємо пропозицію для Президента, зокрема - для Комітету економічних реформ при Президенті і бажаємо, щоб це було підтримано по всій Україні. Ми почнемо будівництво житла для таких малосімейок, як було це раніше», - зазначив Володимир Вечерко.
 
Також, за його словами, у зазначеній програми Міністерства регіонального розвитку будуть прописані пункти щодо реконструкції старого житла, зокрема, так званих хрущівок.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна», уряд збільшив фінансування державної програми «Доступне житло» майже на 109 млн грн, урізавши при цьому кошти на здешевлення іпотеки на 150 млн грн.
 
Коментарі (0)