ГоловнаНовини ЖКГПодіїДмитро Вовк не хоче покидати НКРЕКП

Дмитро Вовк не хоче покидати НКРЕКП

Чинний глава Нацкомісії регулювання в сферах енергетики і комунальних послуг Дмитро Вовк хоче продовжити своє перебування на посаді і подав свою кандидатуру на відбірковий конкурс
Чинний глава Нацкомісії регулювання в сферах енергетики і комунальних послуг Дмитро Вовк хоче продовжити своє перебування на посаді і подав свою кандидатуру на відбірковий конкурс, це написав нардеп від об'єднання «Самопоміч» Лев Підлесецкій на своїй сторінці в Facebook.
 
«Славний голова НКРЕКП відправився ще раз на конкурс, щоб залишитися ще на 7 років. Але одна проблема, закон про НКРЕКП не допускає до участі в конкурсі кандидатів, які не мають досвіду в енергетиці менше 5 років», - написав Підлесецкій.
 
Дмитро Вовк має намір зберегти займану посаду і саме тому подав документи на участь в конкурсі з відбору двох кандидатів до президії комісії. Конкурс буде проведено вже в поточному місяці.
 
Дані дві посади стануть вакантними в кінці травня, коли, відповідно до плану ротації членів регулятора, закінчаться повноваження Дмитра Вовка і єдиного на сьогодні чинного члена НКРЕКП Руслана Машляковського.
 
Руслан Машляковський, також подав заявку на участь в конкурі.

Вирішальне слово у формуванні керівного складу НКРЕКП належить президенту, повноваження якого дозволяють стверджувати відхиляти кандидатури з числа відібраних конкурсною комісією. 

 
Коментарі (0)