ГоловнаОпалювальний сезонОпалювальний сезон 2023-2024Дніпропетровщина пройшла перевірку Мінрегіону

Дніпропетровщина пройшла перевірку Мінрегіону

Дніпропетровщину перевірили на стан готовності до опалювального сезону. Майже всі галузі ЖКГ області досягли стовідсоткового результату.

Мобільна робоча група Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ перевірила фактичний стан підготовки підприємств житлово-комунального господарства Дніпропетровської області до роботи в зимових умовах 2013-2014 років. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі відомства.

Зокрема, на Дніпропетровщині заплановано комплексно підготувати 15,6 тис. будинків. Станом на початок вересня, як свідчать паспорти готовності, 15,5 тис. будинків вже підготовлено - 99 % від плану.

Об’єкти соціально-культурного призначення регіону, як йдеться у звіті робочої групи, готові стовідсотково. З 1534 котелень, що ввійшли до плану підготовчих робіт, вже підготовлено 1528.

При плані робіт із заміни котлів в обсязі 36 одиниць замінено 100%. Капітально відремонтовано 25 котлів, або 96,2%.

Фактично замінено 77 км теплових мереж, або 98,7%. При плані підготовки центральних теплових пунктів у кількості 448 одиниць, підготовлено 443 одиниці або 98,9%.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, робоча група Мінрегіону перевірила стан підготовки Чернігівської області до опалювального періоду. Регіон виходить на фінішну пряму.

Нагадаємо, станом на 5 вересня готовність галузі житлово-комунального господарства України до осінньо-зимового періоду складає 95%, в той час, як плановий показник готовності визначений на рівні 85%.

 
Коментарі (0)