ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГДніпропетровські ліфти «поставлять» під сигналізацію

Дніпропетровські ліфти «поставлять» під сигналізацію

У Дніпропетровську ліфти обзаведуться сигналізацією. Місцева влада сподівається, що такі системи сповіщення допоможуть уникнути випадків розкрадання ліфтового обладнання.

У Дніпропетровську планують оснастити ліфти системами сигналізації. Таке рішення зумовлене частими випадками крадіжок ліфтового обладнання. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Дніпропетровської міської ради.

Зокрема, у місті вже обладнали охоронними системами перші три ліфти. Протягом місяці встановити сигналізацію планується ще в десяти будинкових підйомниках.

Так, при спробі крадіжки ліфтового обладнання, відповідний сигнал надходитиме не лише у диспетчерський пункт, а й оповіщатиме гучним сигналом мешканців будинку, яких закликають не ігнорувати сирену, а повідомити правоохоронні органи.

«В першу чергу її (сигналізацію - ред.) встановлюють у тих будинках, де ліфти не працюють через розкрадання і мешканці не мають заборгованості за послугу користування ліфтами», - повідомляють у міськраді.

Загалом, цього року у місті мають намір обладнати системами сигналізації сто ліфтів.

Як повідомляла «Україна комунальна» раніше, одеські комунальники перевірять стан балконів та навісів будівель. Позачергова перевірка у місті спричинена недавнім обвалом однієї з таких конструкцій.

 
Коментарі (0)