ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГДніпропетровські ліфти приносять прибутки

Дніпропетровські ліфти приносять прибутки

У Дніпропетровську 80 % ліфтів житлових будинків, які знаходяться у комунальній власності, задіяні проекті «Реклама в ліфтах житлових будинків комунальної власності територіальної громади Дніпропетровська»

Відповідний проект стартував у грудні минулого року, та розрахований на отримання додаткових коштів для ремонту гуртожитків, які знаходяться на балансі КП «Жилсервіс-5».

«Кошти від реклами у ліфтах надходять на спеціальний рахунок, відкритий комунальним підприємством «Жилсервіс-5». Планується, що загальна сума за рік складатиме близько 200 тисяч гривень», - зазначив заступник начальника управління житлового господарства Дніпропетровської міської ради Ігор Лященко.

За його словами, це перший проект, у якому комунальне підприємство має партнерські взаємовідносини з бізнесом і отримує від цього прибуток.

«На баланс комунального підприємства «Жилсервіс-5» взято гуртожитки, які належали різним підприємствам та заводам. Більшість гуртожитків знаходиться у незадовільному стані, на їх поточний ремонт необхідні кошти. На перші надходження від реклами було придбано будівельні матеріали, зараз ми робимо поточний ремонт приміщень загального користування у  трьох гуртожитках», - розповів директор КП «Жилсервіс-5» Дмитро Скорік.

Слід зазначити, що на балансі комунального підприємства «Жилсервіс-5» знаходиться 44 гуртожитки.

 
Коментарі (0)