ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійДніпропетровськ заклеїли до штрафів

Дніпропетровськ заклеїли до штрафів

З початку року на порушників правил благоустрою у Дніпропетровську складено понад тисячу протоколів щодо адміністративних правопорушень.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Дніпропетровської міської ради.

«Найбільшу кількість протоколів (352) складено за розклеювання інформаційної продукції у непризначених для цього місцях — на фасадах будівель, зупиночних павільйонах, електроопорах, деревах тощо. Офіційно дозволеними місцями для розклеювання оголошень вважаються інформаційні дошки, розміщені на під'їздах житлових будинків. Минулого року ЖЕКами у цьому напрямку  була проведена велика робота, вони самостійно виготовляли і розміщували такі дошки. Окрім того, на таких проспектах міста як Правди, Кірова, Титова є великі інформаційні стенди, де теж можна розміщувати  оголошення», - зазначив заступник начальника КП «Управління контролю за благоустроєм міста» Михайло Огнєвой.

Окрім того, за його словами, інспектори підприємства фіксували такі порушення як незадовільний санітарний стан прилеглої території, самовільне проведення земляних робіт, порушення з боку перевізників твердих побутових відходів щодо несвоєчасного вивезення сміття.

Усі протоколи, складені на фізичних осіб, а також на посадових осіб підприємств, організацій, установ, направлені на розгляд адміністративної комісії. Вона і призначить розмір штрафу, кошти від якого у подальшому зарахуються до міського бюджету.  Штраф складає від 340 до 1700 грн.

«Перед нашим управлінням не стоїть головна задача одразу покарати порушника і скласти на нього протокол. Спочатку надається припис на усунення порушень, якщо цього не зроблено, тоді вже складається протокол», - додав заступник начальника підприємства.

 
Коментарі (0)