ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійДніпропетровськ зловили на відкритих люках

Дніпропетровськ зловили на відкритих люках

Прокуратура перевіряє належне утримання люкового господарства. Понад тисячу відповідних порушень зафіксовано у Дніпропетровську.

У Дніпропетровську було виявлено 1,4 тис. відкритих люків. Про це повідомила начальник Головного управління захисту прав і свобод громадян та інтересів держави, протидії корупції та злочинності у сфері транспорту Ірина Зарубинська, - інформує прес-служба генеральної прокуратури.

«Особливої гостроти набули питання неналежного утримання люкового господарства. Відсутність люків на водопровідно-каналізаційних колодязях призводить до травмування громадян, іноді зі смертельними наслідками», - сказала вона.

Як приклад такого правопорушення начальник Головного управління навела відсутність на території міста Дніпропетровська понад 1,4 тис. кришок люків.

За результатами перевірок, додала Ірина Зарубинська, прокуратурою міста на адресу керівників комунальних підприємств «Дніпроводоканал», «Гідроспоруди», «Теплоенерго», «Теплотранс» внесені подання, які розглянуті із вжиттям заходів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, проблема незахищених каналізаційних люків є актуальною для багатьох українців з різних регіонів. Трагічні випадки трапляються, як із дітьми, так і з дорослими.

 
Коментарі (0)