ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаДніпропетровська область може залишитись без світла

Дніпропетровська область може залишитись без світла

У Дніпропетровській області може припинити роботу Придніпровська ТЕС, яка забезпечує регіон електроенергією. Запасів вугілля на теплоелектростанції залишилось на 2-3 дні.

Придніпровська ТЕС, що у Дніпропетровській області може зупинитися. Про це повідомив міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин, передає «РБК-Україна».

Запасів вугілля на станції залишилося на кілька днів.

«Під ризиком зараз Придніпровська станція, тому що на ній залишилось менше 5 тис. тонн вугілля, це на 2-3 дня роботи», - сказав пан Демчишин.

Зауважимо, що Придніпровська ТЕС забезпечує Дніпропетровську область електроенергією. А в місто Дніпропетровськ теплоелектростанція подає не лише світло, але й тепло.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, українцям можуть відкрити доступ до основних умов контрактів про закупівлю енергоносіїв. На цьому наполягає Міністр енергетики, який вже звернувся з такою рекомендацією до «Укрінтеренерго», адже громадяни мають право знати як використовуються кошти державних підприємств. Крім цього, це покаже українцям демократичні принципи роботи держави.

 
Коментарі (0)