ГоловнаНовини ЖКГПодіїДо Дня Незалежності України в Києві відбудеться військовий парад

До Дня Незалежності України в Києві відбудеться військовий парад

До Дня Незалежності України в Києві відбудеться військовий парад, а у Львові пройде загальнонаціональний проект "Українська пісня" - рішення Оргкомітету свята
Кабінет Міністрів України в рамках підготовки та відзначення 26-ї річниці Незалежності України затвердив план урочистих заходів, який передбачає, зокрема, проведення параду військ на вул. Хрещатик в Києві, сприяння національному телепроекту «Українська пісня» у Львові, а також забезпечення створення різноманітних медійних, освітніх, культурних проектів, зустрічей, дипломатичних прийомів та вшанування пам’яті героїв, які віддали життя за незалежність України.
 
План заходів було розроблено на виконання Указу Президента України учасниками Організаційного комітету, утвореного за рішенням Кабінету Міністрів. 
 
Загалом План налічує понад півтора десятки заходів, в тому числі заходи безпеки та підтримки правопорядку в Києві та інших містах та селах України. Окремий рядок – проведення Дня державного прапора в усіх населених пунктах України та закордонних дипломатичних установах.

  

 
Коментарі (0)