ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїДо прибирання наслідків негоди в столиці задіяно 300 спецавто та 400 працівників

До прибирання наслідків негоди в столиці задіяно 300 спецавто та 400 працівників

Вночі та зранку 27 листопада столицю накрила хуртовина. У всіх районах Києва посилено працюють комунальники

 

Вночі та зранку 27 листопада столицю накрила хуртовина. У всіх районах Києва посилено працюють комунальники. Дороги й тротуари розчищають від снігу та обробляють протиожеледними засобами.

За словами очільника столиці Віталія Кличка, станом на цю годину місто від снігу очищають 294 одиниці спецтехніки. Роботи тривають у всіх районах столиці.

«До роботи залучені 53 бригади з ручного прибирання у кількості 392 працівників. Пішохідні зони дорожники очищають за допомогою спеціальної малогабаритної техніки зі снігоочисним обладнанням тракторів Lovol, мінінавантажувачів JCB, машини Bucher», — написав у своєму телеграм-каналі Віталій Кличко.

Він також нагадав, що ефективне очищення вулично-дорожньої мережі залежить і від водіїв. Мер попросив надавати перевагу в русі техніці дорожньої служби й не паркувати автівки на узбіччях доріг.

Нагадаємо, що за прогнозами синоптиків 27 листопада в Києві очікуються пориви північно-західного вітру та хуртовини. Температура вночі та вдень становитиме 2-4° морозу.

Також сьогодні від 7:30 вʼїзд до столиці для великогабаритного транспорту закритий. Це дозволить мінімізувати виникнення заторів на автошляхах і забезпечити рух снігоприбиральної техніки. Обмеження до поліпшення погодних і умов (орієнтовно до 10:00).

Фахівці закликають під час сильного вітру щільно зачиняти вікна; прибрати з балконів і лоджій предмети, які можуть випасти назовні; триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі, великих дерев, а також не паркувати поруч із ними автотранспорт.

Якщо впало дерево чи зламалися гілки — телефонуйте до аварійно-диспетчерської служби «Київзеленбуду»: 044 272 40 18.

При падінні дерев чи гілок можна викликати рятувальників: 101 або 044 430 37 13 (телефон КАРС).

При травмуванні людей негайно телефонуйте 103.

При несправності світлофорних об’єктів чи дорожніх знаків звертайтеся за номерами: 044 278 35 40 або 050 4 398 366.

 

 

 
Коментарі (0)