ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійДо столичних парків приставлять особистих наглядачів

До столичних парків приставлять особистих наглядачів

Столичні парки візьмуть під нагляд. До кожного з них буде приставлено менеджера, який і наглядатиме за територією. Крім цього, будуть створені і «паспорти парків», де буде описано поточний стан та проблеми зеленої зони.

У Києві планують закріпити за кожним парком менеджерів, які виконуватимуть функцію контролю за своєю територією. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Департаменту містобудування Київської міської ради.

«Це буде виборна посада, на яку претендуватимуть найбільш активні учасники громадського руху», - зазначається у повідомленні.

Крім цього, столичним зеленим зонам створять «паспорт парку», в якому буде зафіксовано поточний стан території та всі наявні проблеми.

Відтак, для цього будуть проводитись виїзні наради, де чиновники будуть вести діалог із громадськість для подальшого покращення стану парків у Києві.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, місцевих жителів трьох населених пунктів України, де розташовані дендрологічні парки, пропонують звільнити від платного входу. Відповідний законопроект вже зареєстровано під куполом Верховної Ради.

 
Коментарі (0)