ГоловнаНовини ЖКГПолітикаДо уряду прийшли кадрові зміни

До уряду прийшли кадрові зміни

Після розпаду парламентської коаліції очільник уряду Арсеній Яценюк подав у відставку. Тимчасово його обов’язки покладено на Віце-прем’єра і голову Мінрегіону Володимира Гройсмана.

У зв’язку із заявою про відставку Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка тимчасово обов’язки голови Кабінету Міністрів буде виконувати Віце-прем’єр-міністр, Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Володимир Гройсман. Відповідне розпорядження № 658-р від 24 липня опубліковано на сайті Кабінету Міністрів.

Нагадаємо, 24 липня розпалася парламентська коаліція. Це відбулося після того, як фракції «УДАР» та «Свобода», а також «позафракційники» заявили про вихід із неї, аби йти на перевибори. Депутати так і не змогли проголосувати за внесені Кабміном пропозиції, що стосувалися змін у держбюджеті, які були направлені на фінансування армії, реформи у податковій системі та ГТС. Через бездіяльність народних обранців, прем’єр Арсеній Яценюк подав у відставку, але парламент її не прийняв. Президент України Петро Порошенко висловив сподівання, що політичні емоції вщухнуть і пан Яценюк надалі обійматиме посаду очільника уряду.
 
До речі, Володимир Гройсман в інтерв’ю «Україні Комунальній» наголошував на необхідності внесення змін до держбюджету, що направлені на перерозподіл коштів задля фінансування української армії.
 
Коментарі (0)