ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняДобудова кримських очисних споруд відхопила мільйони

Добудова кримських очисних споруд відхопила мільйони

Мінрегіон ЖКГ Криму уклало угоди з ТОВ «СПР-груп» на завершення реконструкції каналізаційних очисних споруд в с.Малий Маяк.

Міністерство регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Криму уклало угоди з ТОВ «СПР-груп» на завершення реконструкції каналізаційних очисних споруд в с.Малий Маяк (Велика Алушта), МДЦ «Артек» (Велика Ялта) та смт Леніне на суму 36,55 млн грн, - інформує «Вісник державних закупівель».

Роботи на цих об'єктах почалися в 2011 році і зараз їхня будівельна готовність становить більше 50%.

Тендери на завершення робіт було проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», оскільки в Мінрегіон ЖКГ вважають, що зміна підрядника «може привести до значного подорожчання залишкової вартості реалізації проекту». Разом з тим, перші підряди на ці об'єкти «СПР-Груп» отримало також неконкурентних торгах. Тоді міністерство не надало жодних пояснень вибору цієї компанії, мотивувавши «закупівлі в одного учасника» виникненням термінової потреби в роботах.

З урахуванням останніх закупівель, «СПР-груп» з початку 2011 року отримала в Криму підряди на загальну суму 378, 15 млн грн.

allcrimea

 
Коментарі (0)