ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняПід Одесою прокладають каналізацію за мільйон

Під Одесою прокладають каналізацію за мільйон

У Білгород-Дністровському районі Одеської області тривають роботи з прокладання нової каналізаційної системи в одному з найбільших населених пунктів району – селі Шабо

У Білгород-Дністровському районі Одеської області тривають роботи з прокладання нової каналізаційної системи в одному з найбільших населених пунктів району – селі Шабо. На ці цілі було виділено з обласного бюджету один мільйон гривень, інформує прес-служба Одеської облдержадміністрації.

Як пояснив в інтерв’ю виданню «Регіональний вісник» голова Білгород-Дністровської РДА Василь Чорнолуцький, на даний час будівництво нової каналізаційної системи здійснено на 80%.

«Багато років роботи на цьому об'єкті не велися. І в зв'язку з цим потрібно перевірити вже змонтовану ділянку колектора, провести гідравлічні випробування та при необхідності зробити експертизу можливих проблемних ділянок», - пояснив Василь Чорнолуцький.

Роботи з будівництва каналізаційної системи в Шабо планується завершити в грудні 2012 року, а в 2013 році вона має бути здана в експлуатацію. Також тут має бути реконструйована каналізаційно-насосна станція.

За словами пана Чорнолуцького, окрім згаданих робіт у Шабо зараз продовжується ремонт дорожнього покриття.

 
Коментарі (0)