Донбас захопило безводдя

Ряд населених пунктів Донецької області через пошкодження об'єктів водопостачання під час бойових дій залишився без води. Роботи з відновлення водопостачання проводяться, однак десь це наразі неможливо.

Ситуація з водопостачанням населених пунктів Донецької області залишається дуже складною. На цьому наголошують у прес-службі КП «Компанія «Вода Донбасу».

Згідно з повідомленням, в Дебальцевому знеструмлено водопровідні насосні станції.

У Горлівці у Центрально-міському і Микитівському районах немає води, так як не вдалося відновити електропостачання водопровідного вузла.

Красноармійськ, Димитров, Білицьке, Білозерське також без води, на Червоноармійській фільтрувальній станції працюють сапери.

Ушкоджена ділянка Південнодонбаського водопроводу в районі Мар'їнки, в результаті перекрита подача води на Великоанадольску фільтрувальну станцію, від якої забезпечуються водою міста: Волноваха, Докучаєвськ, Вугледар та прилеглі селища. Виїхати на місце аварії немає можливості, так як в районі Мар'їнки йдуть бойові дії.

У Донецьку і Макіївці зберігається скорочений графік подачі води, так як вода по каналу Сіверський Донець-Донбас подається в мінімальному режимі. Ускладнює роботу те, що на підприємстві пошкоджено майже всі відомчі лінії зв'язку і комунікації.

З хорошого, у компанії підкреслюють, що в Єнакієвому запущені в роботу водопровідні насосні станції, у Слов'янськ, Краматорськ, Дружківку і прилеглі селища вода подається у звичайному режимі.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, бойові дії пошкодили будівлі двох об'єктів «Донецькміськводоканалу».

 
Коментарі (0)