ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійДонеччанам облаштовують велодоріжки

Донеччанам облаштовують велодоріжки

У Донецьку намагаються популяризувати велосипедний вид транспорту. Для цього у центрі міста почали облаштовувати велодоріжки.

Велосипедистам Донецька оновлюють інфраструктуру. Зокрема, в центральній частині міста з'являються велосипедні доріжки. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Донецької міської ради.

«По парній стороні вулиці Артема від проспекту Таманського півострова до проспекту Гринкевича було виконано замощення велосипедного покриття та влаштування з'їздів на проїжджу частину з плитки, а також встановлені 84 відповідних дорожніх знака», - йдеться в повідомленні.
 
Крім того, в прес-службі зазначили, що навесні цього року міська влада приступили до аналогічних робіт по непарній стороні вул. Артема. «Зараз ці роботи завершені і останній «штрих» - нанесення розмітки для велосипедистів і пішоходів. Станом на 13 червня нанесено 7000 м.п. поздовжньої розмітки і 250 квадратних метрів поперечної розмітки», - поінформували в Донецькій міськраді.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Львові доріжки у Стрийському парку прокладуть по верхніх алеях парку в напрямках від станції дитячої залізниці «Сонячна» до Монумента слави та до вул. Самчука.
 
До речі, правила безпечної їзди на велосипеді дивіться в інфорафіці «України Комунальної».
 
Коментарі (0)