ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїДонеччанам «вирубили» світло

Донеччанам «вирубили» світло

На Донеччині мешканці десятків населених пунктів перебувають без електропостачання. Причиною відключень є погіршення погодних умов, а також, в поодиноких випадках, бойові дії у регіоні.

Через сильні грози без електропостачання залишилися мешканці 15 населених пунктів у Донецькій області. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ДТЕК Донецькобленерго.

«2 червня станом на 12:00 через сильний вітер, грози та зливові дощів було знеструмлено 26 ліній електропередач та 344 трансформаторних підстанцій електричних мереж ДТЕК Донецькобленерго. Як наслідок без електропостачання залишилося 15 населених пунктів», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, через негоду від енергопостачання відключено села Золотаревка, Криничне, Ключове, Шевченка, Македонівка, Херсонес, Олексіївка, Семенівка, Степанокринка, Грузскоорловка, Рубці, Берестки, Червоне, а також хутори Рясне і Криничек.

«Зараз 229 оперативно-виїзних і ремонтних бригад ДТЕК Донецькобленерго, у які входить понад 620 співробітників, роблять все необхідне, щоб максимально швидко дати світло в будинку своїх клієнтів», - зазначають у повідомленні.

Окрім того, підкреслюється, що внаслідок бойових дій без електроенергії все ще залишаються мешканці 3 сіл Слов'янського району - Андріївки, Червоноармійського та Карпівки. Проведення відновлювальних робіт у цих населених пунктах наразі ускладнене.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, негода вивела з ладу більше половини пультів «Харківміськліфт». Незважаючи на оперативність виявлення поломки, вранці ще тривали відновлювальні роботи.

 
Коментарі (0)