ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНегода залишила харків'ян без ліфтів

Негода залишила харків'ян без ліфтів

Негода вивела з ладу більше половини пультів «Харківміськліфт». Попри оперативність виявлення поломки, зранку ще тривали відновлювальні роботи.

На вихідних під час негоди були виведені з ладу 40 із 63 диспетчерських пультів КСП «Харківміськліфт». Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

«Через грозу пульти повибивало, що призвело до відключення освітлення в під'їздах, зупинки ліфтів. Разофм із «Жилкомсервісом» ми постаралися все швидко відновити, хоча на сьогодні на 10:00 ремонтні роботи все ще тривали», - зазначив директор підприємства Анатолій Кандауров.

За його словами, складена ситуація ще раз довела необхідність якнайшвидше переходити на нові технології, які не залежать від негоди, зокрема, мова йде про бездротову диспетчеризацію.

Зауважимо, ця система буде введена у Харкові у всіх будинках незалежно від форми власності через два-три роки.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, внаслідок сильних дощів на річках басейну Дністра очікується формування дощового паводку. Рятувальники побоюються підтоплень як заплав, так і сільськогосподарських угідь на Прикарпатті.

 
Коментарі (0)