ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійДонеччани не дочекавшись комунальників ініціювали прибирання

Донеччани не дочекавшись комунальників ініціювали прибирання

Громадська ініціатива, спрямована на самостійний благоустрій прибудинкових територій багатоквартирних будинків набуває у Донецьку все більшої популярності

Одна з таких прибудинкових територій знаходиться по вулиці Гвардійської дивізії у Калінінському районі міста. Мешканці будинку об'єднавши зусилля, навели порядок у дворі, вивезли сміття, засипали шлаком ями, кронували аварійні дерева та упорядкували місця парковок особистого автотранспорту. Віднині регулярно займаються прибиранням території двору та активно беруть участь у суботниках.

На думку одного з організаторів суботника учасники з благоустрою території стали частіше спілкуватися між собою. «Наразі ми плануємо свої подальші дії на весну 2013 року. Ми хочемо придбати і встановити біля під'їздів лавочки і урни, та висадати нові дерева», - поділився планами один із активістів суботника.

У свою чергу начальник Головного управління благоустрою та комунального обслуговування Донецької міськради Костянтин Савінов зазначив, що міська влада всіляко підтримує подібні ініціативи, і готова внести у план роботи на 2013 рік виконання комплексу робіт з благоустрою цього двору.

Джерело: Муниципальная газета

 
Коментарі (0)