ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійВінницькі ЖЕКи закликають до чистоти

Вінницькі ЖЕКи закликають до чистоти

У Вінниці 27 жовтня відбудеться прибирання прибудинкових територій багатоповерхових будинків в рамках якого буде підготовлено до зими зелені зони дворів прибрано від листя та сміття вулиці та наведено порядок у підвальних приміщеннях багатоповерхівок

Працівники ЖЕКів забезпечуватимуть усіх, хто долучатиметься до суботника, необхідним для прибирання інвентарем. Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Вінницької міської ради.

З метою поліпшення санітарно-епідеміологічного стану у Вінниці тривають комплексні заходи по очищенню прилеглих до організацій, підприємств, установ та житлових будинків територій.

Минулого тижня пройшов перший загальноміський суботник, у якому взяли участь близько 300 працівників органів місцевого самоврядування. Загалом було зібрано близько 130 куб м сміття та листя, а також п’ять тракторних причепів сухого гілля з дерев.

Цієї суботи на прибирання прибудинкових територій, якщо погода цьому сприятиме, запрошуються мешканці багатоквартирних будинків. Жителі самостійно визначатимуть обсяги робіт по прибиранню, де і як вони працюватимуть. Комунальники сподіваються, що бажаючих навести лад у своїх дворах виявиться чимало, адже об’єднавши зусилля можна зробити значно більше робіт. 

Загалом, як повідомив начальник відділу поточного утримання будинків та прибудинкових територій департаменту житлового господарства Вінницької міської ради Сергій Гречанюк, з кожним роком активність вінничан у приведенні до належного санітарного  стану прибудинкових територій дедалі більше зростає.

На сьогоднішній день  вже формуються ініціативні групи, визначаються відповідальні майстри ЖЕКів для того, аби забезпечити мешканців необхідною кількістю інвентарю.

 
Коментарі (0)