ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГДонеччани стали краще платити за послуги ЖКГ

Донеччани стали краще платити за послуги ЖКГ

На Донетчині зменшилась заборгованість з оплати житлово-комунальних послуг

Заборгованість населення з оплати житлово-комунальних послуг зменшилась з початку року на 5,4% і склала на кінець вересня 1,87 млрд. грн. Про це повідомило Головне управління статистики в Донецькій області.

В цілому за житлово-комунальні послуги в січні-вересні 2012 року населення області сплатило 3,13 млрд грн. Найвищий рівень оплати за житлово-комунальні послуги спостерігався в Олександрівському (140,2%) та Володарському (121,3%) районах, найнижчий - у Добропільському районі (64,6%) та місті Селидове (89,9%).

Середні нарахування на одного власника особового рахунку за житлово-комунальні послуги, а також електроенергію за вересень нинішнього року склали 213,86 грн. Для порівняння у вересні минулого року ця сума становила 200,93 грн.

Більше половини цієї суми склала заборгованість за централізоване опалення та гаряче водопостачання. Середній термін заборгованості по області за всі послуги у вересні нинішнього року склав 5,3 місяця.

У січні-вересні нинішнього року з населенням було укладено 12,7 тис. договорів про погашення заборгованості на загальну суму 34,8 млн грн. Сума внесених платежів з урахуванням довгострокових договорів склала 34,9 млн грн.

Джерело: Муніципальна газета

 
Коментарі (0)