ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняДонеччина продовжує жити у режимі безводдя

Донеччина продовжує жити у режимі безводдя

Комунальники продовжують працювати над відновленням водопостачання на Донеччині. У багатьох населених пунктах вода вже є. Але десятки міст продовжують жити без «прозорої».

У компанії «Вода Донбаса» відзвітували: 36 населених пунктів Донецької області залишаються без водопостачання. Про це повідомила прес-служба «Донецькміськводоканалу».

Зокрема, без водоподачі залишаються: Червоноармійськ, Українськ, Гірник, Курахове, Селідове, Димитрів, Білозерське, Новодонецьке, Олександрівка, Волноваха, Докучаєвськ, Вугледар, Авдіївка, Ясинувата (частково); селища міського типу Первомайське та Водяне, Володимирівка, Новотроїцьке; селища: Нетайлово, Новогродівка, Желане, Очеретине, Гродівка, Новоекономічне, Родинське, Білицьке, Верхньоторецьке, Василівки, Спартак; села: Карлівка, Мемрик, Миколаївка, Ульянівка, Миролюбівка, Ганнівка, Галицинівка, Благодатне, Нікольське, Павлівка.

В свою чергу, водопостачання здійснюється в міста: Донецьк, Макіївка, Єнакієве, Горлівка, Дзержинськ здійснюється у зменшених обсягах, оскільки канал Сіверський Донець-Донбас має мінімальну пропускну здатність. Також, від сьогодні відновлена подача води на місто Старобешеве.

Також на підприємстві «Вода Донбасу» зауважили, що комунальники усунули 17 ушкоджень водоводу «Кіровський водогінний вузол - Шахтарськ», проте, відновити подачу води Шахтерску так і не вдалося. Ремонтні бригади продовжують усувати витоки на цьому водоводі, однак деякі ділянки потребують заміни.

Окрім того, комунальні бригади отримали можливість накласти технологічну «латку» на водовід в районі сел. Майорський.

Наразі бригада «Донбасводоремонт» приступила до заміни ділянки трубопроводу в районі трикотажної фабрики.

До того ж, почав працювати в денний час «Новостожківський водопровідний вузол». Це дозволило збільшити водопостачання на місто Торез з 21% до 38%.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», жителів Донецька продовжують "наздоганяти" проблеми з водопостачанням. Нещодавно, Петровський та Кіровський вузли набрали недостатню кількість води, тому в районах вода подавалася лише годину.

 
Коментарі (0)