ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняУ Донецьку тривають перебої водопостачання

У Донецьку тривають перебої водопостачання

Жителів Донецька продовжують наздоганяти проблеми з водопостачанням. Вчора Петровський та Кіровський вузли набрали недостатню кількість води, тому в районах вода подавалася лише годину.

У деяких районах Донецька спостерігаються перебої з водопостачанням. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Донецької міської ради.

«Вчора не зміг запустити Південний водогінний вузол. Петровський та Кіровський вузли набрали недостатню кількість води, тому в районах вода подавалася лише годину. КП «Донецькміськводоканал» вживає заходів для стабілізації ситуації», - йдеться в повідомленні.
 
У прес-службі зазначили, що комунальні підприємства, які забезпечують життєдіяльність міста, працюють. Громадський транспорт у Донецьку працює згідно з графіками «вихідного дня». На автошляхи міста вийшли 44 трамвая, 66 тролейбусів і 22 автобуси комунальної власності.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», комунальники завершили ремонтні роботи на каналі «Сіверський Донець-Донбас». Так, прогнозується, що водоподача покращиться, однак частину обсягів, що подаються на місто, буде витрачено на заповнення систем опалення в Петровському, частково Ленінському та Куйбишевському районах.
 
Коментарі (0)