ГоловнаНовини ЖКГТранспортДонеччина робить останні кроки у підготовці автошляхів до зими

Донеччина робить останні кроки у підготовці автошляхів до зими

У Донецькій області завершують підготовку доріг до зимового періоду. Зокрема, на автодорогах ще потрібно встановити попереджувальні дорожні знаки та облаштувати засоби пасивного снігозахисту.

У Донецькій області дорожники завершують підготовку до зимового періоду основних маршрутів в об’їзд окупованої території, а також автомобільні дороги, що з’єднують регіон із сусідніми областями. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укравтодору».

Зокрема, на дорогах буде встановлено 340 комплектів попереджувальних дорожніх знаків (1.13 «Слизька дорога», 7.12 «Ожеледиця») і табличок (7.2.1 «Зона дії»).

Окрім того, задля безпеки дорожнього руху та захисту шляхів від снігових заметів найнебезпечніші снігозаносні ділянки доріг  буде облаштовано засобами пасивного снігозахисту.

«З необхідних 2 615 снігозатримуючих щитів вже заготовлено 2 146 шт. Також до роботи у зимову негоду дорожниками підготовлено 200 одиниць дорожньої техніки: роторні снігоочищувачі, бульдозери, автогрейдери, піскорозкидачі, солерозподілювачі, навантажувальна та інша техніка», - йдеться у повідомленні «Укравтодору».

Також, дорожніми службами розроблено графіки першочергової посипки шляхів та укладено договори на залучення додаткової техніки для роботи в зимовий період.

Нагадаємо, підготовка дорожнього господарства України до роботи в зимовий період здійснюється у відповідності до затвердженого плану. Зокрема, заготовлено необхідні запаси технічної солі, піску, а також на завершальній стадії знаходиться підготовка техніки.

 
Коментарі (0)