ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїДонеччину «кинули» у темряву

Донеччину «кинули» у темряву

Внаслідок негоди та бойових дій на Донеччині знеструмлено майже три десятки населених пунктів. У деяких з них наразі відновити електропостачання не має можливості.

У Донецькій області відрізані від електропостачання 26 населених пунктів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ДТЕК «Донецькобленерго».

«12 населених пунктів в Авдіївському, Шахтарському, Краснолиманському районах знеструмлено внаслідок складних погодних умов (гроза, зливові дощі, сильний вітер). У відновлювальних роботах задіяно 20 оперативно-виїзних і ремонтних бригад і 20 одиниць техніки ДТЕК «Донецькобленерго» - йдеться в повідомленні.

Окрім того, зазначається, що 14 населених пунктів знеструмлено через бойових дій у Слов'янському районі. Це села Андріївка, Червоноармійське, Карпівка, Тихоновка, Щурове, Брусовка, Караван, Закотне, Дмитирівка, Степанівка, Маринівка, Латышево; селища Василівська пустка і Райгородок. Залишається без електропостачання велика частина м. Слов'янська, 11 лікарень та фельдшерсько-акушерських пункти, а також підкачуючі станції, які подають воду в житлові будинки.

«Наразі відновити електропостачання у Слов'янському районі практично неможливо через ведення активних бойових дій» - підкреслюють в ДТЕК «Донецькобленерго».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, незважаючи на відносне затишшя, у Донецьку виникла проблема з вивезенням твердих побутових відходів. Міська влада звинувачує в цьому прихильників ДНР, які заблокували рух транспорту в бік села Авдотьїно.

 
Коментарі (0)