ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняДонецьк обмежили у водопостачанні

Донецьк обмежили у водопостачанні

П'ять районів Донецька частково або повністю без води. Обмежити водопостачання мешканцям довелося через ремонтні роботи на наливному водопроводі.

На невизначений час відключено (повністю або частково) водопостачання п'яти районів Донецька. Про це повідомляє прес-служба Донецької міської ради.

«У зв'язку з ремонтними роботами на наливному водоводі КП «Компанія «Вода Донбасу» сьогодні була обмежена подача води на місто Донецьк. З 9 ранку 10 вересня і до закінчення ремонтних робіт буде обмежено водопостачання у Ворошиловському, Будьонівському, Ленінському районах, а також частково в Київському та Кіровському районах», - йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що в інших районах водопостачання відносно стабільне і здійснюється в колишньому режимі. У повному обсязі вода подається з 19 до 22.00, в інший час можливі перебої.

Про закінчення ремонтних робіт обіцяють повідомити додатково.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, сьогодні в Донецьку тисячі будинків без газу. Це як багатоквартирні будинки, так і будинки приватного сектору. Відновлювальні роботи на мережах тривають.

 
Коментарі (0)