ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняДонецьк веде боротьбу за воду

Донецьк веде боротьбу за воду

Пошкодження лінії електропередач знову ускладнило подачу води у квартири донеччан. Проблеми з електрикою призупинили роботу насосної станції першого підйому каналу «Сіверський Донець-Донбас».

Комунальники запустили насосну станцію першого підйому каналу «Сіверський Донець-Донбас», проте відпрацювати їй вдалося всього кілька годин. Пошкодження лінії електропередачі знову призупинило її роботу. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії «Вода Донбасу».

«13 липня о 18:00 була запущена насосна станція першого підйому каналу «Сіверський Донець-Донбас». Проте в 21:00 насосна станція була зупинена через пошкодження на лінії електропередачі», - йдеться в повідомленні. В даний час ведуться ремонтно-відновлювальні роботи.
 
На сьогодні ситуація з водопостачанням та водовідведенням у Донецьку знаходиться під контролем фахівців КП «Донецькміськводоканал», проте підприємство як і раніше подає воду городянам у скороченому режимі.
 
Донецьк буде продовжувати отримувати воду з резервних водоймищ за графіком ще близько 3 днів.
 
Нагадаємо, в середині червня в селищі Семенівка у районі Слов'янська сталася зупинка насосної станції 1-го та 2-го підйомів каналу «Сіверський Донець - Донбас».
 
Коментарі (0)