ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїДонецька інфраструктура потерпає від обстрілів

Донецька інфраструктура потерпає від обстрілів

У Донецьку через вчорашні обстріли бойовиків, зазнала руйнації інфраструктура міста, кілька будинків зруйновані. Системи життєзабезпечення працюють у штатному режимі.

У Донецьку вчора, в результаті обстрілів з боку бойовиків, була пошкоджена інфраструктура Куйбишівського району міста. Про це повідомляє «РБК Україна» з посиланням на міську владу.

«У Донецьку ніч з 7 на 8 січня пройшла напружено. Вчора, 7 січня, під інтенсивним обстрілом виявився Куйбишевський район, є численні пошкодження житлових будинків, інфраструктури і комунікацій міста», - зазначається у повідомленні.

Зокрема, пошкоджень зазнали будинки по вул. Жукова, Правовій 67 (приватний будинок), вул. 60 років СРСР (житлові будинки №16, 18, 20), вул. Жукова, 15, пр. Кремлівський, 27.

Також зазначається, що станом на ранок, бойові дії у Донецьку не проводяться. Системи життєзабезпечення міста працюють у нормальному режимі.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, кілька населених пунктів на Луганщині зазнали артилерійського обстрілу з боку бойовиків самопроголошеної ЛНР. Це сталося вчора після обіду. Снаряди пошкодили лінії електропередач та житлові і господарські приміщення.

 
Коментарі (0)