ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїОбстріли «підкошують» житловий фонд Луганщини

Обстріли «підкошують» житловий фонд Луганщини

Кілька населених пунктів на Луганщині зазнали артилерійського обстрілу з боку бойовиків самопроголошеної ЛНР. Це сталося вчора після обіду. Снаряди пошкодили лінії електропередач та житлові і господарські приміщення.

Вчора терористи ЛНР відкрили артилерійський обстріл по населених пунктах Луганської області, які підконтрольні українській владі, що спричинило масові руйнації житлових будинків та ліній електропередач. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Луганської обласної державної адміністрації.

Зокрема, під обстріли потрапило с. Світличне Попаснянського району. Один із снарядів влучив у багатоквартирний будинок по вул. Ілліча, але не вибухнув.

«Снаряди падали безпосередньо в селі, де не дислокуються підрозділи українських силовиків», – зазначається у повідомленні.

Снаряди влучили й в інші житлові приміщення та пошкодили фасади трьох житлових будинків та господарські прибудови на кількох вулицях села.

Крім цього, в населеному пункті пошкодженні лінії електропередач. Наразі ремонтники намагаються відновити електропостачання.

Після 15:00 обстрілу зазнав районний центр Попасна. Інформації про постраждалих немає.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, співробітники луганського підприємства «Міськсвітло» усунули ряд пошкоджень на лініях зовнішнього освітлення в трьох районах міста.

 
Коментарі (0)