ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняДонецький водоканал відслідковує порушників

Донецький водоканал відслідковує порушників

«Донецькміськводоканал» підозрює великих споживачів води у збільшенні обсягів крадіжки. Контроль здійснюється завдяки протимагнітним індикаторам на лічильниках.

Контролери служби «Водозбут» в Донецьку відвідали ряд розважальних закладів у Ворошиловському районі, щоб встановити антимагнітний індикатори на приладах обліку. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі комунального підприємства «Донецькміськводоканал».

«Антимагнітна» кампанія водоканалу поки що стосуватиметься лише великих споживачів підприємства - міських закладів сфери послуг, проте в перспективі може поширитися і на звичайних абонентів.

Власників приватних закладів водоканал попереджає заздалегідь про нововведення, а також про наслідки, які неминучі, якщо індикатор зафіксує використання магнітних пристроїв.

За підрахунками фахівців водоканалу, водоспоживання тих закладів, які ловили на крадіжці води, зросла в півтора-два рази.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», КП «Донецькміськводоканал» почав встановлювати спеціальні протимагнітні індикатори  на приладах обліку великих споживачів води. В першу чергу, в їх число потрапили міські розважальні заклади, автомийка, спортивні комплекси і басейни.

 
Коментарі (0)