ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняУ Донецьку встановили нові тарифи

У Донецьку встановили нові тарифи

Нацкомпослуг встановила нові тарифи на водопостачання та водовідведення для бюджетних установ та юридичних осіб Донецька. При цьому тарифи для населення залишилися незмінними.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг постановою №144 від 13 вересня 2013 року встановила КП «Донецькміськводоканал» нові тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення. Нові тарифи торкнулися бюджетних установ та юридичних осіб. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі підприємства.

Нові тарифи вступають в силу з 1 жовтня 2013 року і складають: для бюджетних організацій та юридичних осіб 4,89 гривень за 1 кубометр води (без ПДВ) і 3,18 гривень за 1 кубометр стоків (без ПДВ). Загальна вартість послуг водопостачання та водовідведення складе 8,07 гривень за 1 кубометр (без ПДВ); для спеціалізованих теплопостачальних підприємств - 2,89 гривень за 1 кубометр води (без ПДВ) і 3,18 гривень за 1 кубометр стоків (без ПДВ). Загальна вартість послуг водопостачання та водовідведення складе 6,07 гривень за 1 кубометр (без ПДВ).

Населення платитиме за воду за незмінною вартістю - 5,51 грн за 1 кубометр води та стоків: на послуги централізованого водопостачання у розмірі 3,37 грн за 1 кубометр і на послуги централізованого водовідведення - 2,14 грн з урахуванням ПДВ.

Згідно із законом  «Про питну воду та питне водопостачання», «Про державне регулювання у сфері комунальних послуг», постанови Кабінету міністрів  від 01 червня 2011 року №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» Нацкомпослуг встановила нові тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення для бюджетних організацій та інших споживачів (юридичних осіб), а також спеціалізованих теплопостачальних підприємств.

Як повідомляла «Україна Комунальна» на цьому тижні в Донецьку пройдуть планові ремонтні роботи на водопровідних вузлах «6 Червона Зірка» і Північне. У зв'язку з цим з 8.00 18 вересня до 5.00 19 вересня припинено подачу води.

 
Коментарі (0)