Донецьку повертають світло

Комунальні бригади Донецька продовжують відновлювати електропостачання в місті. Світ повертається на підприємства і в житлові будинки донеччан.

Енергетики ДТЕК продовжують повертати світло в донецькі вдома і на підприємства. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Донецької міськради.

Зокрема, відновлено резервну високовольтну лінію для забезпечення надійності електропостачання підприємствам Донецька: Донецкэлектроавтотранс, заводу «Ремкоммунелектротранс», будівлям обласного Пенсійного фонду, міської Податкової інспекції, а також заводу «Точмаш».
 
У Донецьку відновлено резервне електропостачання заводу «Топаз» у Куйбишевському районі і шахт імені Засядька О.Ф. в Київському районі.
 
Підключені до електропостачання близько 500 жителів мікрорайону Семашко Кіровського району, 3 багатоповерхових будинки у Ворошиловському районі, знеструмлених через попадання снаряда.
 
Знову відновлено енергопостачання шахт Абакумова, Скочинського, Трудовська і Чекіст, які були знеструмлені в ніч з 13 на 14 серпня в результаті попадання снаряда в високовольтну лінію. Всі робітники були виведені на поверхню. Ці шахти знеструмлюються і знову підключаються до електропостачання вже в шостий раз за останні 2 тижні.
 
У Кіровському районі залишаються знеструмленими більше тисячі будинків приватного сектору мікрорайону Абакумова, селище шахти  Лідіївка та селище Бірюзова. Також без електроенергії знаходяться жителі трьох багатоповерхових будинків селища Грабари Куйбишевського району і близько 500 будинків приватного сектора на кордоні Куйбишевського і Кіровського району в результаті пошкодження підстанції «Бабакова».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в результаті військових дій в Донецьку постраждали будинки приватного сектора одного з районів міста. Є інформація про двох загиблих мирних жителів.
 
Коментарі (0)