ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїДонецьку «увімкнули» світло

Донецьку «увімкнули» світло

У оселі понад 300 тисяч донеччан повернулося світло. Місцевим комунальникам вдалося відновити електропостачання будинків, котрі були знеструмлені кількома днями раніше.

У будинки тисяч донеччан повернулося світло. Комунальникам вдалося відновити електропостачання у трьох районах міста. Про це повідомляє прес-служба Донецької міської ради.

«Фахівцями ДТЕК Донецькобленерго відновлено електропостачання житлових будинків, підприємств та організацій Куйбишевського, Ленінського, Кіровського районів, які постраждали від артобстрілу 24 листопада», - йдеться в повідомленні.

При цьому відзначається, що світло повернуто в будинки понад 300 тисяч донеччан.

Примітно, станом на 10.30 у Донецьку відносно спокійна обстановка. Системи життєзабезпечення міста працюють у штатному режимі. Громадський транспорт рухається по автомагістралях, згідно з графіком. Жителів міста сьогодні обслуговує 60 трамваїв, 86 тролейбусів і 24 автобуси комунальної власності.

Як повідомляла «Україна Комунальна», вчора, 26 листопада, через обстріли в Донецьку була пошкоджена магістральна тепломережа, яка забезпечує теплом близько 30 будинків. В результаті всі вони залишилися з холодними батареями.

 
Коментарі (0)