ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійДорожники почнуть ремонт доріг в березні

Дорожники почнуть ремонт доріг в березні

Дорожнє покриття очікує ремонту в березні. Наразі дорожники проводять ліквідацію ямковитості. В "Укравтодорі" вважають такі методи роботи ефективними.

Ремонтом доріг робітники займуться з березня. Наразі дорожники повинні розібратися з ліквідацією ямковитості покриття. Про це повідомляють «Україні Комунальній» в прес-службі «Укравтодору».

За словами Голови Державного агентства автомобільних доріг Євгена Прусенка, проведення аварійних робіт з ліквідації ямковості – міра вимушена та тимчасова, проте ефективна, адже дозволяє попередити руйнування дорожнього покриття на початковій стадії та сповільнити руйнівні процеси. Він зауважив, що аварійні роботи з ліквідації ямковості триватимуть до кінця лютого, а вже з березня державні дорожні підприємства та організації розпочнуть планові роботи з середнього поточного ремонту за традиційною технологією – з фрезеруванням покриття та використанням гарячих асфальтобетонних сумішей.

Нагадаємо, 13 лютого автодорівці розпочали ремонт найбільш уражених автошляхів. Наразі оновлюють дороги Одеської, Полтавської, Рівненської, Харківської та Хмельницької областей. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Міністерства інфраструктури.

 
Коментарі (0)