ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійДорожники вистояли перед негодою

Дорожники вистояли перед негодою

Вихідними близько 3 тисяч дорожників боролися з погіршенням погодних умов. Найбільше роботи було у дорожніх організацій Вінницької, Сумської, Чернігівської, Харківської та Хмельницької областей.

Майже 3 тисяч дорожників та понад 2 тисяч одиниць дорожньої техніки були задіяні для забезпечення безпечного та безперешкодного проїзду українськими дорогами протягом вихідних. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Міністерства інфраструктури.

За даними Аналітично-диспетчерської служби «Укравтодору», найбільше роботи було у дорожніх організацій та підприємств Вінницької, Сумської, Чернігівської, Харківської та Хмельницької областей, де внаслідок значного погіршення погодних умов – зниження температури, мокрого снігу та дощу – товщина снігового покрову сягала 15-25 см.

Від самого початку опадів регіональними дорожніми службами, що взимку перебувають на цілодобовому чергуванні, дорожнє покриття доріг як державного, так і місцевого значення оперативно розчищалося й оброблялося протиожеледними матеріалами.

Така оперативність та злагодженість дій дорожників дозволила не допустити утворення суцільної ожеледі та переметів і запобігти ускладненню руху й утворенню заторів на автодорогах України.

Проте з огляду на значне погіршення погодних умов на всій території України, прогнозоване Гідрометцентром на найближчі 4 доби, «Укравтодор» закликає водіїв бути уважними, обережними та чітко дотримуватися Правил дорожнього руху з метою недопущення виникнення дорожньо-транспортних пригод.

 
Коментарі (0)