ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійДорожники залатали ями у Львівській області

Дорожники залатали ями у Львівській області

Комунальні бригади «лікують» дороги Львівської області. Протягом 7 місяців працівники «Укравтодору» ліквідували понад 100 тис. кв. м ямковості на дорогах.

Дорожники Львівської області відзвітували про результати своєї роботи за 7 місяців поточного року. За інформацією прес-служби «Укравтодору», з початку року дорожніми підприємствами та організаціями регіону ліквідовано понад 141 тис. м кв. ямковості.

Окрім того, комунальники провели капітальний ремонт 6 ділянок 4 автомобільних доріг загального користування місцевого значення, а саме: О-141602 Сокаль-Стоянів,  С-141306  Радехів-Нивиці, О-140203 Буськ-Вузлове та О-140701 Золочів-Красне.
 
За інформацією Служби автомобільних доріг у Львівській області, ремонт виконувався як традиційними методами, так і з використанням ін’єкційно-струменевих машин.
 
«На сьогодні, дефекти дорожнього покриття вже усуненні на 32 ділянках доріг, проте роботи з поточного ремонту та експлуатаційного утримання триватимуть доти, доки дозволятимуть погодні умови та температурний режим», – йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», «Укравтодор» має намір залучити приватних підрядників до експлуатаційного утримання автомобільних доріг, однак поки лише у 3 регіонах країни – у центрі, на сході та заході.
 
Коментарі (0)