ГоловнаНовини ЖКГТранспортДорожники запланували велике будівництво

Дорожники запланували велике будівництво

Цього року дорожники планують розпочати будівництво кількох обходів та транспортних розв’язок. Окрім того, мають провести капітальний ремонт та реконструкцію трьох автомагістралей.

«Укравтодор» у 2016 році планує розпочати будівництво кількох обходів та транспортних розв’язок. Про це повідомив глава компанії Андрій Батищев, передає «УНІАН».

За його словами, цього року має стартувати будівництво п`яти обходів у Полтавській області на автодорозі М-03 Київ–Харків–Довжанський. Також заплановане будівництво п’яти транспортних розв’язок на автошляху M-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичi.

«З початку ремонтно-будівельного сезону плануємо провести капітальний ремонт та реконструкцію ділянки км 291+240 – км 332+052 автомобільної дороги М-12 Стрий–Тернопіль–Вінниця–Кіровоград–Знам’янка, що передбачені спільним з  МБРР проектом покращення автомобільних доріг та безпеки руху та реконструкцію ділянки автомобільної дороги М-06 Київ-Чоп, в обхід Житомира (км 129+000 - км 152+400). Також буде продовжено капремонт і реконструкцію автомагістралі М-03 Київ–Харків–Довжанський у межах Полтавської та Харківської областей до смт Валки», - розвовів пан Батищев.

У компанії наголошують, що у 2016 році мають на меті остаточно передати дороги місцевого значення та забезпечити їх стале фінансування завдяки створенню Дорожнього фонду.

Нагадаємо, щоб привести українські дороги у належний стан, необхідно мінімум 10-15 років і постійне фінансування. На сьогодні, ремонту потребує понад 90% автомобільних доріг.

 
Коментарі (0)