ГоловнаКоментаріПодіїД.Шмигаль:«В цьому місяці зареєструвалося додатково 140 тисяч безробітних»

Д.Шмигаль:«В цьому місяці зареєструвалося додатково 140 тисяч безробітних»

У травні під час карантину в Україні додатково зареєструвалися 140 тисяч безробітних громадян. На виплату допомоги Кабмін виділив 6 млрд гривень
У травні під час карантину в Україні додатково зареєструвалися 140 тисяч безробітних громадян. На виплату допомоги Кабмін виділив 6 млрд гривень, про це повідомила пресслужба Офісу президента.
 
В Офісу президента вчора, 11 травня, відбулася традиційна селекторна нарада щодо запобігання поширення коронавірусу. Інформацію щодо безробіття озвучив глава Кабміну Денис Шмигаль, посилаючись на дані Державного центру зайнятості.
 
«В цьому місяці зареєструвалося додатково 140 тисяч безробітних. Щоб допомогти з виплатами людям, які втратили роботу, Кабінет міністрів виділив 6 мільярдів гривень з Фонду боротьби з коронавірусом», - розповів Денис Шмигаль.
 

Нагадаємо, в Україні на початок травня кількість безробітних, зареєстрованих у Державній службі зайнятості, становила 456,8 тис. осіб. Це майже на 148,5 тис., обо 48%, більше, ніж станом на відповідну дату минулого року (4 травня 2019 року кількість безробітних становила 308,3 тисячі). 

 
Коментарі (0)