ГоловнаКоментаріПодіїД.Шмигаль:«В травні стоїть завдання створити 500 тисяч робочих місць»

Д.Шмигаль:«В травні стоїть завдання створити 500 тисяч робочих місць»

Уряд планує створити 500 тисяч робочих місць в травні, щоб не допустити поглиблення економічної кризи. Про це сказав прем'єр-міністр України Денис Шмигаль
Уряд планує створити 500 тисяч робочих місць в травні, щоб не допустити поглиблення економічної кризи. Про це сказав прем'єр-міністр України Денис Шмигаль в ефірі ток-шоу Свобода слова Савіка Шустера.
 
"Ми прогнозуємо спад виробництва й спад валового продукту. Вже в травні стоїть завдання створити 500 тисяч робочих місць, щоб Україна не впала ще в глибшу кризу", - сказав Денис Шмигаль
 
Він додав, до зараз під час заходів карантину в країні падає рівень споживання, що матиме наслідки для економічної ситуації.
 
Нагадаємо, Кабінет Міністрів України підтримав пропозиції Мінекономіки та ухвалив зміни до постанови від 11 березня 2020 р. № 211, розширивши перелік дозволених під час карантину видів господарської діяльності. 

Рішення прийняте з метою пом’якшення впливу на економіку обмежувальних заходів, запроваджених з метою протидії розповсюдженню коронавірусної інфекції COVID-19. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
14 Квітня 2020 p. 18:04
Чомусь ще на початку незалежності фундатори України вирішили, що держава буде існувати не за рахунок виробництва, а за рахунок зовнішніх запозичень і внутрішніх узаконених шахраювань. Президенти і прем"єри мінялися, а цей неправильнийй курс усі 28 років тримався і тримається. і ніяких ознак покращення не видно.