ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняДва береги Києва з'єднали новим мостом

Два береги Києва з'єднали новим мостом

Відкрито рух на ділянці від проспекту Петра Григоренка до Харківського шляхопроводу – довжиною 1,5 км. Дана автодорога – це найкоротший шлях, яким з'єднали Дарницький та Дніпровський райони столиці із правобережною частиною міста та центром Києва

Завершилося будівництво  автодороги від зупиночної платформи «Лівий берег» до Харківського шляхопроводу, яку збудували в рамках проекту спорудження залізнично-автомобільного мостового переходу через Дніпро. Про це «У.К.» повідомили у прес-службі уряду.

Ця автодорога – найкоротший шлях, яким залізничники з'єднали Дарницький та Дніпровський райони столиці із правобережною частиною міста і центром Києва. Завдяки новій автодорозі значно зменшиться потік автотранспорту на проспекті Возз'єднання і на ділянці Харківського шосе, від Ленінградської площі до Харківського шляхопроводу, а, отже, і кількість заторів.

Для реалізації повної проектної потужності залізнично-автомобільного мостового переходу через Дніпро, найближчим часом планується завершити будівництво розв'язки з Дніпровською набережною, а також здійснити реконструкцію Харківського шляхопроводу, що забезпечить пропускну здатність у кількості 35 тис. автомобілів на добу.

Наразі закінчуються роботи із будівництва залізничної естакади на розв’язці Видубичі, до комплексу споруд якої входить також і автомобільний тунель для заїзду/виїзду на автостанцію Видубичі. Роботи із реконструкції Харківського шляхопроводу та будівництва з'їздів на Дніпровську набережну заплановані на 2013 рік.  

 
Коментарі (0)