ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїДва вибухи на мосту зупинили рух потягів під Донецьком

Два вибухи на мосту зупинили рух потягів під Донецьком

Зловмисники продовжують підривати залізничні об’єкти. На цей раз постраждав міст на станції Городній, що під Донецьком. Наразі на місці ведуться аварійно-відновлювальні роботи.

Зранку на Донецькій залізниці прогриміли два вибухи. Вони завдали шкоди залізничному мосту. Наразі на місці ведуться аварійно-відновлювальні роботи. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Міністерства інфраструктури.

За інформацією відомства, вибухи сталися о 4:45 і 5:20 на станції Городній. Вони прогриміли між вхідним світлофором і стрілочним переводом. 

«У результаті вибуху частково пошкоджена опора, пролітна будова мосту, 10 шпал і 12 метрів колії обох рейок. Зараз фахівцями служби колії ведуться аварійно-відновлювальні роботи. Тимчасовозакрито рух поїздів», – йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 22 червня о 15:35 на перегоні Іловайськ – Кутейникове (1170 км) Донецької залізниці невстановленими особами було скоєно підрив колії. В момент вибуху по перегону рухався вантажний поїзд. В результаті зійшли з рейок  14 вагонів.
 
Коментарі (0)