ГоловнаВибір редакціїПодіїД.Вовк:«Я б з задоволенням прибув на суд. Але не готовий брати участі в судилищі»

Д.Вовк:«Я б з задоволенням прибув на суд. Але не готовий брати участі в судилищі»

Ексочільник НКРЕКП Дмитро Вовк звинуватив Офіс президента України у впливі на правоохоронні органи та судову систему та відмовився прибути до України
Ексочільник Національної комісії, що здійснює державне регулювання в сферах енергетики та комунальних послуг Дмитро Вовк звинуватив Офіс президента України у впливі на правоохоронні органи та судову систему та відмовився прибути до України. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.
 
"У своєму недавньому інтерв`ю Коломойський сказав, що не повертається в Україну бо не вірить у незалежність української судової системи. Заявив: «Я сподіваюся, що при президенті Зеленському якийсь начальник управління типу Філатова не буде телефонувати до судів і говорити випускати їм Коломойського чи ні. Я сподіваюся, що адміністрація президента не буде керувати судовою гілкою влади».  Тому на питання, чому я саме сьогодні не в Україні, відповім словами Коломойського. Я не готовий приїжджати поки голова офісу президента керує НАБУ, САП та судовою системою. При президенті Зеленському в суди дзвонять інші люди. І Коломойському, схоже, це дуже подобається. У мене немає «баришивських» чи «солом’янських» судів, немає такого «Богдана» чи «Ситника», тому вважаю за краще перебувати в країні, де закон і право не порожній звук. Я б з задоволенням прибув на суд. Але не готовий брати участі в судилищі"  - написав Дмитро Вовк. 
 

Нагадаємо, детективи НАБУ підозрюють, що що колишні члени НКРЕКП допомогли власникам теплоелектростанцій отримати майже 19 млрд гривень неправомірної вигоди. У зловживаннях на 18,87 млрд грн шістьох осіб: колишнього голову НКРЕКП Дмитра Вовка, начальника відділу НКРЕКП, керівника управління НКРЕКП та двох представників ДТЕК Івана Гелюха і Бориса Лісового.  

 
Коментарі (0)