ГоловнаНовини ЖКГПодіїФонд «доступного» житла залишився без голови

Фонд «доступного» житла залишився без голови

Кабмін звільнив голову Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву. Відповідне розпорядження опубліковано на сайті уряду.

Уряд звільнив з посади голови Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Леоніда Рисухіна.Відповідне рішення закріплено в розпорядженні Кабіменту Міністрів №62 від 3 лютого 2016 року.

«Звільнити Рисухіна Леоніда Івановича з посади голови правління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» за угодою сторін (пункт 1 частини першої статті 36 Кодексу законів про працю України)», - йдеться в тексті розпорядження.

Цю посаду пан Рисухін обіймав з 2010 року.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Міністр економіки Айварас Абромавичус подав у відставку з посади очільника відомства.
При цьому, чиновник наголосив, що готовий іти негайно.Причиною звільнення, за словами поки що Міністра є конфлікт із заступником керівника парламентської фракції. При цьому, пан Абромавичус підкреслив, що не бажає прикривати відверту корупцію в Україні на міжнародній політичній арені.

 
Коментарі (0)