ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГФото-скарги вкорінилися у вирішення харківських проблем ЖКГ

Фото-скарги вкорінилися у вирішення харківських проблем ЖКГ

Скарги у вигляді фотографій допоможуть міській владі ефективніше вирішувати проблеми, які є у харків'ян у сфері житлово-комунального господарства.

Про це повідомив в ефірі телеканалу «Україна» Харківський міський голова Геннадій Кернес, коментуючи проведення акції, в рамках якої городяни можуть надіслати меру фотоскаргу на ту чи іншу проблему в сфері ЖКГ, - інформує прес-служба Харківської міськради.

«Інформацію, пов'язану із впорядкуванням міста і, в першу чергу, з ремонтом житлового фонду, я отримую з різних джерел. Ця акція допомагає нам узагальнити дані і забезпечити максимально ефективну роботу в наведенні ладу. Думаю, це буде ефективне вирішення питань, які ставлять харків'яни перед владою. Сама по собі фотографія - це і є заявка. Далі ми зв'язуємося із заявником. Ми бачимо, що є проблеми, які можна вирішити відразу, а є такі, що можна вирішити за місяць або за півроку, деякі проблеми не вирішувалися десятиліттями. І всі ці заявки йдуть в роботу», - зазначив міський голова.

Нагадаємо, з 14 листопада міська влада почала приймати від жителів Харкова заявки у вигляді фотографій на усунення різних житлово-комунальних проблем.

 
Коментарі (0)